Duurzaam ondernemen en maatschappelijke verantwoordelijkheid


Mediwear is een handelsnaam van het ISO 9001:2008 gecertificeerde bedrijf Van Dijk Holland B.V. uit Valkenswaard, van oorsprong een traditioneel familiebedrijf dat is opgericht in 1848.

De normen en waarden van een oud familiebedrijf zitten in ons DNA.

Samen met u gaan wij op zoek naar de best passende kleding en kleurstelling. Door een goede samenwerking en communicatie kunnen wij de huisstijl van u zo ver als mogelijk doorvoeren in de bedrijfskleding. Service en klantvriendelijkheid staan daarbij hoog in het vaandel. De persoonlijke benadering zorgt voor een sterke band tussen u en ons. U bent en zal nooit een nummer zijn maar een zaken partner. Voor ons is het aangaan van een lange termijn relatie met u zeer belangrijk en wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te maken.

What you see, is what you get!!

Ook neemt Mediwear haar maatschappelijke verantwoordelijkheid door:

  • Op een zo duurzaam mogelijke manier te ontwikkelen en te produceren;
  • Studenten van textiel opleidingen de mogelijkheid te geven om binnen Mediwear te kunnen proeven aan het metier waarvoor ze worden opgeleid.

We gebruiken onder andere analytische cookies om ons websiteverkeer geanonimiseerd te analyseren, zodat we functionaliteit en effectiviteit kunnen aanpassen.
Meer informatie over de verwerkte gegevens kunt u lezen in onze privacystatement.

[X] Ik ga akkoord met bovengenoemde privacy verklaring